At glæde sig på andres vegne

Skærmdump fra Her & Nu hvor nyheden om Lene Konrads graviditet fortælles i seneste nummer af Her & Nu
Lene Konrad fra Gift ved første blik er gravid

I denne uge var der en rigtig god nyhed i ugens Her & Nu. Lene Kristine Konrad fra Gift ved første blik er kommet i lykkelige omstændigheder sammen med sin kæreste, Tobias. Hun har termin omkring jul, og det er jo ganske glædeligt. Hvis ikke du fik set serien på DR, så handlede Gift ved første blik om, at to mennesker blev gift da de mødtes, og derefter skulle de leve sammen som ægtefolk i fire uger, hvorefter de skulle bestemme sig for om de havde lyst til at fortsætte ægteskabet eller blive skilt.

Det var en super sjov serie, og interessant at følge folk på denne måde. Serien kommer ovre fra USA (som så meget andet!), men ideen har faktisk sine udfordringer. Det er en anderledes måde at gøre tingene på, og eksperterne, der har matchet folk har generelt satset på lidt andre ting end folk selv ville have tænkt over, når de mødes på en bytur.

Hvad er dine tanker om serien?

Fortsat god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.