Artikel nr. 1194

Det går stærkt, når man blogger. Mange tanker er blevet delt her, og på de andre blogs jeg vedligeholder. Jeg håber du har været inspireret af de mange forskellige tanker der det seneste årti er blevet delt her på bloggen.

Jeg har i hvert fald tænkt mig at fortsætte skriveriet, og selvom det engang imellem undrer mig, at det er de samme få, der kommenterer, så har jeg også kunne læse mig til, at det er en generel tendens man ser overalt. Selv de helt store blogs ‘lider’ under manglende brugerdeltagelse – og det må man bare tage med.

Men i hvert fald skal I alle være klar over, at HVIS I får lyst til at kommentere, så skal I bare gøre det. Det er kun første kommentar, som skal godkendes, og det sker af hensyn til at undgå spam. Hvis man åbnede for alle kanaler helt uden nogen form for moderation, så endte jeg med Viagra-reklamer og kommentarer om håndkøbsmedicin, og det vil vi vist gerne undgå, ikke sandt?

God weekend herfra til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.