Wozniacki på vej frem igen

Jeg var så ked af det på Carolines vegne, da vi måtte sige farvel til hende ved OL i starten af august, men kan med glæde notere mig, at hun nu er i kvartfinalen ved US Open. Det lover godt, at TV2 Sporten kunne fortælle, at hun skal spille på sin favoritbane.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om Carolines kvaliteter som tennisspiller. Faktisk har det længe irriteret mig, at folk har talt negativt om hende, når hun har tabt nogle af sine kampe.

Vi danskere har brug for et reality check. Bolden er rund, og det er ikke nogen garanti, at man vinder en kamp bare fordi man ligger væsentligt højere på en rangliste. Prøv at kigge på mestrene gennem tiden. Når de har mødt en outsider, som har slået dem, er det gået bedst, når de bare har spillet videre – uden at lade sig irritere over en enkelt kamp, der gik galt. Det er først når man lader sig gå på, at det går ned af bakke…

Det er værd at huske, når kommentatorer har kritiseret hendes indsats, for det ender faktisk som en selvopfyldende profeti når man lader sig påvirke af den negative stemning. Caroline Wozniacki har sine fans, og hver og en af os er fuldt og helt indstillede på, at det gerne skulle lykkes for hende, at få sit grand slam i hus.

Giv hende nu roen til at dette kan lykkes – og til de skeptiske: hold jeres skepsis helt for jer selv. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.