Stort tillykke til Louise Liv – nu 35

Louise runder i dag 35 - her et portræt hentet fra hendes Twitter profil
Stort tillykke med de 35 til Louise Liv fra Farsø

Stort tillykke til Louise Liv Aagaard, som i dag runder de 35. Halvvejs mod de 70, som jeg spøgefuldt siger. Hun kunne forleden tilføje civiløkonom til hendes talrige titler, og der er slet ingen grænser for hvad hun faktisk ved en hulens masse om…

Det er vel knap 17 år siden vi mødte hinanden ude på bofælleskabet på Kamstrupvej i Roskilde, skråt over for Naturskolen. Det var sjove tider, og med mange minder. I dag er folkene derfra spredt for alle vinde, men det er altid super hyggeligt når der falder en lille hilsen på Twitter, en sms på telefonen – og når vi en sjælden gang mødes, er det som om vi fortsætter hvor vi slap sidst.

Håber du bliver forkælet efter alle kunstens regler af dine dejlige døtre, og skulle vejret – helt undtagelsesvist – være skidt, så er der andre, der har fødselsdag på denne dag. 🙂

Stort tillykke herfra med de bedste ønsker om en rigtig god dag.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.