Velkommen til Linea som blogger

Stort og varmt velkommen til min yngste niece, Linea Liv Blunck, som blogger her på familiedomænet. Hun har i går startet sin blog, som er at finde på http://www.blunck.dk/linealiv/.

Jeg har tidligere fortalt, at Linea også dyrkede YouTube med sin egen kanal, og det er altid opmuntrende, at se hvordan der udvikles nye tanker og ideer hos de unge mennesker. [Opdatering: 4/2-2021: denne kanal er lukket ned, så jeg har fjernet linket.]

Tag et kig på bloggen. Jeg er sikker på hun vil sætte pris på en kommentar. 🙂

Faste læsere vil huske, at hendes storebror, Lasse, også har en blog her på domænet, nemlig Shillerx, så det er ved at blive et godt samlingspunkt for fleres aktiviteter.

God weekend forude til alle i nær og fjern. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.