Tiderne skifter

Når man i dag ser en genudsendelse af Gæt & grimasser med f.eks. Flemming Jensen, som jeg gjorde fredag formiddag, så går det lynhurtigt op for én hvor meget tv-udsendelser har ændret sig gennem årene. Det er fair nok, at DR K genudsender disse gamle programmer, men det er bestemt ikke nær så seværdigt fjernsyn mere.

Alene optagekvaliteten minder jo om samme kontrast som vi andre så mellem s/h og farve-tv, og det som var sjovt dengang er bare ikke nær så sjovt i dag.

Og alligevel er der så det væsentlige lyspunkt, at det også fortæller, at kvaliteten på tv-udsendelser ikke er nær så dårlig i dag, som nogle gerne vil bilde os ind. 🙂

Jeg havde en sjov oplevelse på det punkt for kort tid siden, for da jeg viste et par afsnit af favoritserien BH 90210 – Beverly Hills blandt de indviede – så spurgte ungerne om ikke det var en gammel serie. Jo, det var det jo, måtte jeg erkende. Når man så senere hører, at skuespilleren, der spillede Brenda, blev ramt af kræft, og mange af de andre ting som er sket for flere af de øvrige skuespillere, så bliver man mindet om, at tiden flyver. Det er ikke teenagere mere.

Man skal værdsætte erfaringen livets skole giver os alle. Det er med til at forme os som mennesker, og erfaringer bliver med os resten af livet. Hvordan vi håndterer udfordringerne, er det som udvikler os.

Rigtig god uge til alle herfra. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.