Farvel til Wozniacki i OL

Caroline Wozniacki - verdens-etter i tennis
Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Caroline Wozniacki spillede super godt i går, men tabte i dag. Hun tabte i to sæt, 6-2 og 6-4, mod tjekken Petra Kitova.

Kommentatorerne har nok ret i, at hun skal over sine skader og have en skadefri periode for at genfinde den rutine, som hun havde da hun lå i top på verdensranglisten i tennis.

Petra Kitova var naturligvis glad for, det lykkedes at vinde. 🙂

Hun spillede også godt, og at der sker fejl på begge sider af nettet kan ikke undgås, så længe bolden er rund. Til gengæld var publikum godt med Caroline. Der blev VIRKELIG klappet når Caroline vandt flere af boldene, men det var bare ikke nok.

Anyway, håber Caroline får lov til at nyde det gode vejr. Jeg hepper altid på hende når hun går på banen, men nu handler det om at genfinde troen på sig selv for hende. Det fortjener hun, for vi ved alle, at hun er smadderdygtig.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.