Så er sommeren kommet

Det er bare lækkert at nyde solen titter frem, og de varme vinde rammer landet. Man kommer, indrømmet, til at svede som en hest, når man bevæger sig, men hvor er der dog mange dejlige vitaminer og energi i det gode vejr. Vi har fået en del regn i starten af sommeren, så man forstår jo godt de folk, som har valgt at tage sydpå for at få varmere luft under vingerne.

Jeg er selv stor tilhænger af, at man kommer ud og oplever verden. “At rejse er at leve” sagde den nu afdøde Simon Spies, rejsekongen der grundlagde Spies Rejser. Han havde fuldkommen ret.

Ud og opleve noget andet end frikadeller og kartoffelsalat – og ikke noget galt med danske retter, men vi får altså en del mere energi og inspiration af at opleve ting, som ligger bare en smule uden for vores comfort zone… 🙂

Når du tager afsted på en ferie – uanset om det er inden for rigets grænser eller ej – så er det ikke altid vi har plads til så mange bøger i bagagen, og så tænkte jeg, at jeg lige ville dele et rigtig godt tilbud med dig. Du kan nemlig få 14 dages gratis prøve på Mofibo. Så kan din tablet være dit lille bibliotek på ferien, og det er da næsten for godt til at være sandt. Det virker. Du må prøve det.