Bryd aldrig andres copyright!

Jeg bliver så sur, når jeg opdager, at andre anonymt lukrerer på ens artikler. Her til formiddag skulle jeg søge efter informationer om et konkret projekt, jeg medvirkede til for en del år siden, og i den forbindelse stødte jeg på tekster, der uden tvivl lignede noget jeg havde skrevet – blot med en anden brugers navn… Samme boganmeldelser af de samme bøger i den samme rækkefølge – dog i enkelte tilfælde udgivet et par dage senere. Det lugtede rigtig ubehageligt at tænke sig, at nogen har gjort dette mellem 2009-2011 UDEN at jeg har nået at opdage det.

Det er bare IKKE i orden. Jeg har naturligvis straks taget kontakt til Google om dette, for det er bestemt ikke i orden, og jeg håber de har nogle identificerende oplysninger på den bruger som står bag siden.

Det siges, at man skal være glad for andre kopierer ens ting, men jeg er bestemt ikke enig. Hvis nogen har brug for gode tekster, kunne de sende mig en mail. Man skal hverken have gået særligt længe i skole eller være specielt fantasifuld for at finde min e-mail adresse. Fornavn snabel-a domænenavn dot dk. Det kan alle vist klare, ikke sandt? 🙂

Bryd aldrig andres copyright. Hvis man vil låne eller citere noget, er det MINDSTE man kan gøre, at linke til indholdet, og hvis man vil kopiere eller overtage noget, kan man tage kontakt til den person, der har skrevet det…

Skriv gerne en kommentar, hvis du har prøvet noget lignende. Fortsat god weekend herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.