Coming to America onsdag aften

Onsdag aften sendte TV2 Zulu filmen Coming to America med Eddie Murphy. For de få, som ikke kender filmen spiller Eddie Murphy en ung kronprins af Zamunda, som gerne vil ud og udforske livet uden for de royale gemakker. Han får 40 dage til at ridde de royale horn af sig, og undervejs i filmen giver han på et tidspunkt penge i en papirspose til en hjemløs.

Denne hjemløse viser sig at væse Randolph (som sidder ved siden af sin bror Mortimer) fra filmen Bossen og bumsen.

Jeg synes det var en fin sammenkædning af film, og selvom jeg har set Coming to America før, må jeg have sovet, for det var først nu jeg bed mærke i denne detalje.

Jeg erindrer ikke andre film, der sammenkæder med tidligere film på samme måde, men hvis du gør, er du velkommen til at lægge en kommentar, for det synes jeg var en sjov ting at gøre.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.