Gaveideen til fodboldfans

Europamesterskabet i fodbold vil blive husket for mange overraskelser. Polakkerne der brændte ét mål, og måtte give stafetten videre til Portugal. Italienerne der fik smæk af tyskerne, og du kan selv supplere med alle de kampe du måske har set.

Der er faktisk også en gaveide, som jeg ville dele med jer, kære læsere. Sådan en sølvmønt kunne enten være starten på en samling eller fortsættelsen for dem, der evt. har tidligere mønter i disse serier.

Det kunne være gaven til manden der ellers har alt, og en god ide til en mandelgave, når vi senere på året går ind i julesæsonen. Kun fantasien sætter grænsen.

Rigtig god søndag herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.