Første weekend i juli

Mens mange nok er taget afsted på sommerferie rundt omkring, så er vi nu nået til den første weekend i juli. Halvdelen af året 2016 er nu gået, og vi tager fat på sidste halvdel af året. Jeg ved godt, det lyder lidt voldsomt, men jeg er stor tilhænger af, at gøre status engang imellem. Få efterset om man har de rigtige prioriteringer, og efterset de ting, man gerne vil lave om på. Det mener jeg er sundt, at få kigget på med regelmæssige mellemrum. Her kan halvår være en god måde at huske disse eftersyn.

Du har helt sikkert din egen måde at gøre noget lignende på, men med et blogindlæg håber jeg da, at jeg kan inspirere dig til at tænke tankerne for dit eget liv.

Har du det rigtige job? Hvis ikke, hvorfor så ikke søge et andet?

Har du og din partner det godt? Hvis ikke, hvordan kan I så forbedre situationen? [Her kunne jeg indskyde, at du naturligvis bør læse min e-bog Kend din kæreste :-)]

Får du talt med dine børn? Hvis ikke, hvorfor så ikke gøre noget ved det, nu hvor de har sommerferie?

Har du venner du ikke får set nok? Gør noget ved det.

Det er alt sammen små ting, man kan tænke over, og hvornår vil det være bedre end nu, hvor der er sommerferie, og mulighed for at tænke tankerne?

Rigtig god weekend herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.