Lektion fra Broen III

Jeg er nu nået til afsnit 9 i 3. sæson af Broen. Indrømmet, serien fangede mig ikke da den blev sendt på TV. Til gengæld blev jeg interesseret da jeg, som bekendt, fik adgang til et prøveabonnement på Netflix. Dér så jeg så sæsonerne 1 og 2, og købte efterfølgende sæson 3 på dvd.

Her efter ungerne var på besøg i weekenden gik jeg så i gang med sæson 3, og er nu næsten færdig med serien. Den er hamrende god, så den kan varmt anbefales.

En væsentlig lektion i serien må siges at være, at man skal huske at holde fri. Ganske som Martin (spillet af Kim Bodnia) lander i vanskeligheder i slutningen af sæson 2 på grund af personligt hævnmotiv, så er Saga (spillet af Sofia Helin) helt klart belastet af manglende evne til at koble af. Da hun i 8. afsnit glemmer at visitere en anholdt for våben, er der klart tale om procedurefejl, og en fejl en erfaren betjent aldrig ville gøre, hvis hun var i fuld kontrol.

Jeg vil ikke spoile handlingen for dem, som ikke har set serien ved at afsløre alle de andre ting, som også spiller ind, men det er en væsentlig pointe, at kroppen skal have hvile og ro engang imellem.

Har du set Broen? Hvad er dine tanker om serien?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.