Stort tillykke til Mette med de 21

dannebrogHerfra skal lyde et stort tillykke til min ældste niece, Mette, som i dag runder de 21. Du må nu færdes i natklubber, og tallet er jo tredobbelt perfektion, da 7 som bekendt er tallet for perfektion. 🙂

Det er sjovt at tænke tilbage på, at din gamle onkel faktisk lå indlagt her for knap 21 år siden da du næsten var nyfødt. Den meningokok meningitis havde nær taget livet af mig, men du slipper skam ikke foreløbig.

Nu er du en voksen kvinde, forlovet, Danmarksmester i SOSU-skills og meget andet. Det kører bare.

Rigtig god dag herfra, og snarlig god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.