NY udgivelse: digtsamlingen Visdomsord og skæve tanker

I går udgav jeg min første digtsamling med titlen Visdomsord og skæve tanker. Jeg havde undersøgt muligheden for at udgive denne på et dansk forlag. De var såmænd også ganske høflige, men jeg havde ikke lyst til at smide 12.000,- ind i et projekt hvor jeg ikke vidste hvor lang tid, der ville gå før pengene var tjent ind.

Da jeg skrev dette tilbød de, at jeg også kunne udgive den som ren e-bog, imod at jeg så kastede 2.500,- ind i projektet. Til design, opsætning og korrektur. Det kunne jeg nu nok selv klare efter at have bestået førsteåret af MultiMedieDesigner-uddannelsen, så jeg valgte at spare pengene, og udgav bogen som e-bog helt selv.

Du kan læse mere ovre på http://blunck.dk/visdomsord/ hvor du også kan læse det efterskrift jeg tilføjede på side 49.

Her er en oversigt over indholdet og digtsamlingen:

indhold-1indhold-2

Nu får vi se hvor mange der er interesserede i denne udgivelse. Jeg er særdeles spændt på modtagelsen derude. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.