Stort tillykke til Linea med de 16 år i dag

dannebrogHerfra skal lyde et stort tillykke til min yngste niece, Linea, som i dag fylder 16 år.

Det er en god alder. I gamle dage fik man sit eget sygesikringsbevis når man fyldte 16. I dag har alle børn dette kort. Nu må du tage kørekort til knallert – men det har jeg ikke ligefrem indtryk af trækker specielt.

Allerede færdig med grundskolen. Nu kommer alle de sjove udfordringer med STX, og det efterfølgende studie til journalist. Jeg ved, at det bliver super spændende, og jeg ser frem til den dag du skriver i et af de danske medier. Det vil øge kvaliteten af ethvert medie at vælge dig.

Rigtig god dag herfra, og god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.