Aktier i Lauritz.com?

Det er naturligvis meget flinkt af QXL at sende informationen til sine brugere, men da jeg læste nyheden mandag var min holdning klar: jeg siger pænt nej tak. Af flere grunde. Dels har jeg ikke lyst til at bevæge mig ud på aktiemarkedet overhovedet. Derudover må jeg bare erkende, at det i forvejen overraskede mig, at Lauritz.com havde overtaget QXL. Jeg havde ikke helt bidt mærke i dette, selvom jeg godt havde set reklamer for dem på søgesider.

Case in point: da DBA blev solgt ændrede meget sig, set med brugernes øjne. Jeg har været medlem af DBA lige siden dengang hvor man betalte for at se det fulde telefonnr. I dag er DBA et paradis for gratister og lurendrejere, der bevidst skambyder som nogle af de første – og/eller hænger sig som Favoritter, der kun afventer, at ‘liggetiden’ bliver tilstrækkelig høj til, de prøver igen. Nogle af metoderne kan man ikke bevise, og da de ikke er ulovlige kan man ikke gøre spor ved det.

Anyway, der er teknikker til at modvirke disse fantaster, og en af dem er pænt at takke nej – også selvom de prøver at bruge sms som pression, eller f.eks. udgive sig for at være en 12-årig dreng, som gerne vil have varen m.m. 🙂

Jeg skal ikke bedømme andres måde at handle på, men jeg mener en god handel går ud på, at både køber og sælger bliver tilfredse med den handel, der indgås.

Når det så gælder auktionsuniverset Lauritz er der meget positivt at sige om deres auktionshus. De har professionelle folk, som leverer en god service. INGEN tvivl om den sag. 🙂

Men kombinationen med QXL, som på mange punkter er fattigrøvenes paradis, og hvor man kun sjældent opnår høje hammerslag er ikke noget jeg nogensinde ville investere i. Jeg er ikke professionel. Der er sikkert nogle, som vil tale imod min opfattelse, og det er skam helt i orden. Jeg skal bare ikke nyde noget af dette – og jeg siger gerne min mening her på bloggen. Så kan folk vælge at følge samme kurs, eller gøre det modsatte. Men jeg er ikke helt alene om denne holdning til Lauritz.com kunne jeg læse herfra: http://finans.dk/protected/finans/erhverv/ECE8681840/kapitalfonde-afviste-at-koebe-lauritzcom-nu-skal-auktionshuset-saelges-paa-boersen/?ctxref=ext

Fortsat god dag herfra. 🙂

 

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.