Stort tillykke til Christopher med de 11

Hermed et lille flag på dagenStort tillykke til min yngste søn, Christopher, som i dag fylder 11. Det bliver ikke til en tur i Legoland i år, men ikke desto mindre skal der lyde et kæmpe tillykke på dagen hvor du kom til verden for nu 11 år siden.

Tiden er godt nok gået stærkt, og man kan næsten ikke forestille sig, at du allerede er nået så langt. Der har været mange timer i sådan liv, og selvom du nok har sovet næsten 4 af årene væk, så er det stadig lidt sjovt at tænke på, at du om 7 år begynder at kunne gå i stemmeboksen og sætte din egen underskrift på tingene.

Rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.