Et godt råd på rette tid…

Det kan nogle gange være et meget følsomt emne, men et godt råd på rette tid er rent faktisk det, som gør forskellen mellem en god ven og så ‘bare’ bekendte. Vi skal turde sige de ting, som andre ikke tør sige. Ikke fordi vi vil være onde, men fordi vi ved, at det vil gøre en forskel. 🙂

Vi skal turde være rationelle, og nogle gange kan vi læse en hel del ud af en sms eller en mail, når vi kender afsenderen. Mange skøjter forbi det, og måske er du selv typen, der ikke tør tage udfordringen, men det vil jeg faktisk anbefale dig at prøve.

Jeg modtog ganske få – men rigtig gode – beskeder i forbindelse med fødselsdagen i går. Tak for dem! 🙂

Vigtigst af alt var faktisk eftertanken, for jeg ved, at de mennesker jeg kun taler få gange med i løbet af året, faktisk er folk som vil mig det mindst lige så godt, som jeg vil dem det godt. En rar fornemmelse. Dog også skræmmende, når jeg opdager, at der måske er en enkelt eller to, som HAR brug for en ekstra udstrakt hånd.

Skræmmende fordi de ventede med at skrive til der blev en anledning, for vi burde kende hinanden godt nok til, at tage kontakt til hinanden UDEN der var en bestemt anledning. Tænker jeg. Jeg vil ikke udlevere nogen detaljer, for denne blog er ikke noget Se & Hør… 🙂

Til gengæld er dette så bare en god anledning til at ønske alle en rigtig god weekend. Husk at dyrke dit nære netværk. Vi bruger alle så meget tid på vores erhvervsnetværk, så denne weekend vil jeg opmuntre dig, kære læser, til at dyrke dit private netværk.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.