Så er man 43

dannebrogSå nåede jeg sørme også de 43. Her to dage før HKH Dronningen vil blive 76, så er det altid en tid for eftertanken. Et kvart århundrede siden jeg holdt et drøn af en fødselsdag da jeg blev 18. En fest hvor selv en kammerat, der egentlig var søn af et Jehovas vidne, dukkede op, og vi alle hyggede. Hvor en af mine klassekammerater (Rikke) blev lun på en barndomskammerat, Casper, der også var kommet til Roskilde sammen med sine forældre.

Jo, der har været mange sjove timer i sådan et langt liv, og jeg har da tænkt mig at blive mindst dobbelt så gammel, så længe helbredet er godt. Tak til alle som er i den nære omgangskreds. Jeg kan ikke love, at jeg nogensinde bliver helt voksen. Jeg lærte i sin tid, at man aldrig måtte opgive sin indre knægt, og jeg fastholder også stædigt – man er jo Vædder 🙂 – at Lego er for drenge i alle aldre. 2-99 må være den rette betegnelse. Så selvom det dog ikke er Duplo mere, så ligger det helt fast, at den dag vi mister vores indre legebarn bliver livet sgu for besværligt.

Det er også en dag hvor jeg gerne vil takke de mange mennesker som har inspireret mig, og lært mig nye ting. Det gælder alt fra undervisere til forfattere, fra coaches til sågar tidligere chefer m.v. Jeg kan i dag ganske sandfærdigt sige, at jeg har lært meget om hvad jeg aldrig selv ville gøre, men også, at jeg har lært mange ting, som jeg har kunne bruge i relationen med andre. “Tak er kun et fattigt ord” hedder det, som bekendt, i den gamle sang, men I ved alle hvem I er uden jeg behøver nævne alle ved navn.

Rigtig god dag til alle. Da dette blev skrevet i februar, var jeg fuldkommen overbevist om, at sommeren ville starte i dag. 🙂


Google har sørme også styr på hvilken dag det er i dag. 🙂

Google-hilsen

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.