Overvej en alarm – giver tryghed i hverdagen

Det kan ikke siges for tit: en alarm giver tryghed i hverdagen. I 2007 prøvede vi at komme hjem til et hus, der var komplet molestreret som følge af indbrud, mens vi havde været på ferie i Frankrig. Alene følelsen er uhyggelig, og tankerne varer ved selv mange år efter. Tanken om andre har været inde og rode i DINE ting er simpelthen ubærlig.

Det kan en alarm rette op på, for tyve vil så nødig forstyrres i deres forehavende.


Det lyder ikke pænt at sige det, men hvorfor ikke hellere skabe en situation hvor tyven vælger en nabo længere nede af vejen, når du har været så fornuftig at sikre DIT hjem?

Al erfaring viser, at efterhånden som politireformen er slået igennem, så er der mindre patruljering rundt omkring i landet. En alarm kan være det eneste bolværk imod dette overgreb, og det betaler sig endda rigtig godt for mange familier, der oplever, at de også sparer på indboforsikringen, når de tager dette skridt.

Uanset hvilket selskab du vælger, så er der rigtig stor glæde ved at undgå den oplevelse med indbrud i sit hjem, og det er faktisk dét system du aldrig håber at have brug for, men som er blevet en naturlig del af manges liv, fordi de i hvert fald sagtens kan nikke genkendende til dette når de først selv har prøvet det samme.

Rigtig god dag herfra.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.