Nye udfordringer forude

Jeg glæder mig til næste tirsdag, når jeg starter på det 5 ugers forløb på Holbæk Handelsskole, som også kaldes enten HGS eller GF2. Da jeg tidligere har en HHX fra Rokilde Handelsskole, som efterhånden er blevet 25 år gammel, så bliver det meget godt, at få opdateret den viden, der efterhånden er røget om på rygraden.

Det bliver super godt, at få opdateret de ting, jeg ikke har beskæftiget mig med i flere år, og jeg er særlig nysgerrig på hvordan skemaet kommer til at se ud, og dermed hvilke fag vi skal igennem.

Hvordan har du det med nye udfordringer? Trives du i en foranderlig verden, eller har du det bedst med status quo?

Jeg er efterhånden ved at være gennem Soulaima Gouranis glimrende bog Mod til succes, og den er absolut læseværdig. Der kommer en anmeldelse ovre på bloggen med boganmeldelser, og det kan du godt se frem til. 🙂

Hvis du i går så udsendelsen Asger og de nye danskere på DR2, som er begyndelsen på en serie på 5 afsnit, så vil Soulaimas navn nok vække genklang. Hun er en genial kvinde, og rigtig dygtig til at motivere folk med sin livslange erfaring med netop forandring og ledelse i en omskiftelig verden.

Jeg har brugt en del tid på at opdatere flere af mine blogs, herunder i særdeleshed bloggen om Apple Mac, så hvis du kan læse engelsk, så vil bloggen nu igen være en god ressource for dig, som vil vide mere om Apples produkter.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.