Ingen aprilsnar her på bloggen…

Aprilsnar er min yndlingsaversion. Hvert år skal man vogte sig mere end vanligt, for selv nyhederne er ikke til at stole på, når det gælder datoen 1. april. Det var nok meningen, at det skulle være en sjov tradition, men absolut farlig, hvis man er vant til at tro på det, der siges på skærmen…

Men nu hvor vi sidste weekend skiftede til sommertid fra den såkaldte normaltid, så er starten på april en dejlig forårsbebuder. Det er også måneden hvor både min søn og jeg fylder år. Christopher bliver 11 den 19. april, og jeg runder de 43 fem dage før, nemlig den 14. april. To dage før Hendes Majestæt, Dronning Margrethe II, som i år runder de 76.

Det første kvartal af 2016 er allerede overstået. Tiden er godt nok begyndt at gå stærkt, og konklusionen på dette års vinter må alligevel være, at det var en mild en af slagsen. Vi havde enkelte dage med voldsomt snefald, bl.a. i november, hvor jeg var inde hos en kammersjuk, Frans, og nær var sneet fast i Roskilde, som blev temmelig hårdt ramt.

Nu håber vi så på en rigtig god sommer, og alle ønskes en rigtig god weekend herfra. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.