Tid til motion – på den smarte måde

Godt tilbud på 3 numre af I Form og en løbejakke
3 numre af I Form og løbejakke til en spotpris

Så er der mulighed for at blive smart påklædt til lidt god motion nu hvor vi er overgået til sommertid, og foråret står for døren. Hvis du har gået rundt og tænkt på, at komme i gang med løb eller styrketræning igen, så er I Form et rigtig godt bud på en sund livsstil, og med det tilbud du kan få via dette link, så er der mulighed for at slå to fluer med et smæk.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.