Hvorfor ikke gøre tilværelsen nemmere?

Vi kender alle til travlheden i det lokale supermarked. Med åbningstider helt frem til kl. 21 eller 22, er det først efter kl. 19, når folk begynder at se nyhederne på TV2, at man kan få bare en smule plads til at handle i sit lokale supermarked. Det kan faktisk godt gøres nemmere, og det vil jeg komme med et forslag til…

Jeg vil nemlig anbefale dig at tjekke dette tilbud:

Her kan du samle det logistiske med det praktiske. Du skal ikke lede efter opskrifter til de varer der ankommer, men kan faktisk gå direkte om bord, åbne køleskabet, gemme de relevante ting, og ellers kokkerere den ret, der passer jer denne aften. Det kan da ikke blive ret meget nemmere, vel? 🙂

Vi har lige fået ombygget vores lokale Føtex, og jeg prøvede forleden det at glemme avocadoer, som jeg ellers ville have brugt sammen med rejer som tilbehør til en salat. Jeg glemte både avocado og rejer, men huskede da salaten… 🙂

Den slags er lidt sjove, bagefter. Dog kan man godt forbavses over hvordan vi bliver distraheret, enten af kønne kvinder, et par der skændes i fuld offentlighed, eller andre ting vi pludselig bemærker. For andre resulterer den slags ofte i impulskøb, men her vil folk der også følger med i min blog Shop & Spar vide, at jeg er meget disciplineret i forhold til hvad jeg vil købe FØR jeg går ind i en butik.

Jeg siger ikke, at det aldrig sker, jeg bliver inspireret, men der sker nu nærmere det, at jeg f.eks. vælger lever, hvis det var på tilbud, og der ellers var noget andet jeg var på udkig efter. Prismæssigt rammer jeg inden for en margen af 10-15,- af det planlagte når jeg går gennem kassen.

Det er ikke nemt at være så disciplineret, men jeg nægter simpelthen at smide ting ud, og det tror jeg de fleste er enige om, så måske er ovenstående måltidskasser også noget for dig?

Fortsat god påske. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.