Status på ugen

Forårsoprydningen blev afsluttet i nat. Det var en fornøjelse at gense de mange indlæg, der er blevet skrevet gennem årene, men samtidig også forbavsende, at se hvor mange hjemmesider, der er gået ned siden denne blog blev startet. Jeg havde linket til gode værktøjer, som bare ikke har overlevet – og det vækker da til eftertanke.

I internetalderen er det jo lige før en blog med snart et årti på bagen – blev startet 24. august 2006 – er ved at være en sjældenhed. 🙂

Det går stærkt, og oprydningen var rigtig god, fordi jeg fik sikret, at indlæggene der nu er på bloggen, er skarpe og tydelige. Til gavn for dig, kære læser.

Ugen har også budt på en søgning ind på et BA-studie, som jeg får svar på den 30. juli. Yderst spændende, og rart at få færdiggjort det jeg startede med korrespondentstudiet i engelsk og fransk. Vi får at se hvad fremtiden bringer.

God weekend, og tak fordi DU læser med. Husk, at du er velkommen til at kommentere når/hvis du får lyst, og ellers håber jeg da, at jeg fortsat kan leve op til tilliden hos dem, der har fulgt med hele vejen fra jeg startede denne blog.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.