Forårsoprydning på bloggen

I dag er jeg nået til side 34 ud af 126 af indlægssamlinger her på bloggen i et forsøg på dels at fjerne artikler, som ikke længere var aktuelle, men også for at opdele teksterne, så forsiden giver et bedre overblik – og det samme med alle undersider.

Det er, indrømmet, et stort arbejde.

De kloge ville jo straks sige, at det kunne jeg da bare have gjort helt fra starten af, men faktisk giver gensynet en sjov mulighed for at genopfriske alt det, jeg har skrevet gennem årene. Små ting jeg har glemt i forbifarten, og det gør jo den slags rutineprægede opgaver bare en lille tand sjovere.

Det har så allerede kostet i hvert fald 45-50 artikler, som måtte ud i cyberspace-papirkurven. Sådan er det. Det har alt sammen været sjovt at skrive, og bloggen skal gerne have det facelift som også gør det sjovt at læse for jer andre.

Man kan altid diskutere om folk overhovedet går tilbage til årene før 2012, og det kan jeg ikke vide. Min opgave er i hvert fald bare at friske det hele op, så jeg er sikker på, at indholdet er aktuelt. Mest tankevækkende har faktisk været det, at konstatere, at mange links døde undervejs.

Mange andre har givet op, og det kan jo godt undre. Men bare rolig: jeg giver aldrig op. Bloggen vil fortsætte i rigtig mange år…

Endnu en gang: god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.