WordPress 4.5 Beta 2

Så er det snart tid til at holde øje med dit kontrolpanel i WordPress, hvis du også kører din egen blog. WordPress er nemlig gået i Beta 2 på version 4.5. Selve blogsoftwaren skal nok blive opdateret, men der er også ofte relaterede plugins eller temaer, som bliver opdateret, og som du lige skal hente ned, når den nye version installeres.

Faste læsere vil huske, at jeg tidligere har nævnt, at det er vigtigt, at din blogsoftware er opdateret, ligesom det naturligvis også er rart at få øje på de nye muligheder, som den nye version vil byde på.

Hvis du gerne vil vide mere om denne version, så kan du tjekke dette link: https://wordpress.org/news/2016/03/wordpress-4-5-beta-2/.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.