Super Tuesday

Som jeg i dag skriver ovre på min blog World Politics 101, så er det i dag den såkaldte Super Tuesday, hvor amerikanerne afgør hvem der skal stille op for henholdsvis republikanerne og demokraterne. Hillary Clinton ser ud til at vinde demokraternes kandidatur, og ovre i den republikanske lejr ser det ud til, at Donald Trump løber med sejren. En sejr som ret sikkert vil betyde, at det vil blive demokraterne, der vinder præsidentvalget.

Donald Trump har nemlig formået, at gøre sig selv til grin på så mange måder – i hvert fald blandt seriøse politiske observatører. Den tidligere guvernør fra Florida, Jeb Bush, der trak sig i sidste uge, har kastet sin anbefaling på guvernøren fra delstaten Ohio, John Kasich. Men er det mon nok til at fravriste Donald Trump hans favoritrolle?

Det bliver virkelig spændende, og altødelæggende for republikanerne, som Jesper Steinmetz fra TV2 Nyhederne også gjorde opmærksom på i aftes på nyhederne kl. 22.

Vi får se hvad amerikanerne vælger. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.