Stærk slutning på første sæson af Bedrag

Billede af Claudia Madueño som spiller chefjuristen Claudia i Bedrag

Chefjuristen, Claudia, spillet af Natalie Madueño

Hold da helt fest, hvor var det dog en stærk afslutning på første sæson af Bedrag. En serie som på mange måder har nogle spændende tråde. Den genforelskede politimand, som vælger at give sit ægteskab en ny chance. Chefjuristen Claudia, spillet af Natalie Madueño, som vil gøre alt for at redde forholdet til sin søn. Chefen som bliver myrdet af den svenske håndlanger. Den kyniske bestyrelsesformand som trækker i enhver tråd for at redde sig selv.

Man kan ikke undgå, at tænke over hvad der mon var sket med Claudia, hvis ikke hun havde bedt om, at flyet skulle standse. Hvis hun var taget med Sødergreen til ferieparadiset… Da den svenske håndlanger slår ham ihjel, er det jo nærliggende at tænke, at Bertram kunne være blevet moderløs. Absolut spændende. 🙂

Det er en fantastisk serie. Præcis som andre produktioner i nyere tid, er der tale om en god historie, og glimrende underholdning. Her tænker jeg på serier som Borgen, Badehotellet og tidligere 2900 Happiness, Taxa – og før det sågar Huset på Christianshavn og Matador.

Vi danskere kan godt, når vi gider. Når vi tør lade kreativiteten få frit løb, så laves der produktioner, som vi som almindelige seere nyder. Det er ikke højkulturelt, men det er vedkommende, og det er livsbekræftende.

Det er godt nok værd at se frem til når 2. sæson ruller hen over skærmen på DR1. Jeg vil dog i mellemtiden nyde sommeren, som vi forhåbentlig alle vil gøre, men hold da fest hvor har det været spændende at følge med i serien Bedrag. Glimrende spillet af alle skuespillerne, men som I sikkert har gættet, kan jeg ikke undlade at fremhæve Natalie som den kønneste – og det er vel heller ikke så skidt, at både spille sin rolle godt, og så se godt ud samtidig… 🙂