Fokus er vigtigt

I dag lavede jeg lige noget hovedrengøring i domænenavne. Altomopsparing.dk og anything4you.dk har ikke været aktive længe, og der var ingen grund til at betale for fornyelse af domænenavne, jeg ikke længere bruger. Jeg deaktiverede derfor disse domænenavne, og de har herfra således intet at gøre med mig. Hvis du har linket til særligt det sidste, kan det varmt anbefales at fjerne link, så du ikke linker til et domæne, som ikke er aktivt. Missing links er noget skidt, og der er ingen grund til at have negativ effekt på ens egen søgemaskineposition ved at linke til døde links.

Jeg udvikler i denne tid på eksisterende aktiviteter, og er begyndt at prioritere både hvilken trafik der er interessant, og så hvilke emner, jeg ikke længere interesserer mig for. Det er vigtigt, at sikre, at jeg ikke spilder hverken min egen eller læsernes tid på noget, som egentlig ikke er sjovt mere. Kloge folk vil sikkert mene, jeg skulle have lavet denne sortering for længe siden, og til dét kan jeg kun sige, at bagklogskabens klare lys rammer os alle på et tidspunkt.

Jeg er rigtig glad for de forskellige blogs på familiedomænet kom tilbage til cyberspace. Jeg har faktisk savnet særligt denne blog, fordi det giver en mulighed for at føre en online dagbog (som en blog jo også er). Håber I nyder at følge med i hvad der sker – og som altid er kommentarfeltet jeres chance for at blande jer lidt med enten ris eller ros, eller bare de tanker I måtte have.

God weekend herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.