Twitter statistik

Skærmdump af statistik fra Analytics på Twitter
Statistik fra Analytics på Twitter

Det er altid interessant, at se hvordan ens engagement måler sig i forhold til udviklingen på sociale medier. I den seneste tid har jeg genfundet den store glæde ved Twitter. Twitter er et medie jeg stiftede bekendtskab med, da Joel Comm skrev første udgave af bogen Twitter Power. Det er en sjov udfordring at bevæge sig på Twitter, for du har 140 tegn til din rådighed, og der foregår faktisk en hel del ting i #dkpol – hashtagget for “dansk politik” – når der er aktivitet i folketinget.

Ugen tegnede ellers til at blive meget rolig, men vinterferien gav alligevel grundlag for aktivitet i dansk politik, og ligeledes var der også en del spændende debatter på Radio 247, som jeg tidligere har nævnt. Alt sammen rigtig sjovt for en politisk nørd, som jeg jo ikke helt kan løbe fra, at jeg er.

Rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.