Twitter statistik

Skærmdump af statistik fra Analytics på Twitter

Statistik fra Analytics på Twitter

Det er altid interessant, at se hvordan ens engagement måler sig i forhold til udviklingen på sociale medier. I den seneste tid har jeg genfundet den store glæde ved Twitter. Twitter er et medie jeg stiftede bekendtskab med, da Joel Comm skrev første udgave af bogen Twitter Power. Det er en sjov udfordring at bevæge sig på Twitter, for du har 140 tegn til din rådighed, og der foregår faktisk en hel del ting i #dkpol – hashtagget for “dansk politik” – når der er aktivitet i folketinget.

Ugen tegnede ellers til at blive meget rolig, men vinterferien gav alligevel grundlag for aktivitet i dansk politik, og ligeledes var der også en del spændende debatter på Radio 247, som jeg tidligere har nævnt. Alt sammen rigtig sjovt for en politisk nørd, som jeg jo ikke helt kan løbe fra, at jeg er.

Rigtig god dag herfra. 🙂