Infrarød sauna – værd at vide for folk med fibromyalgi

Kære læsere af denne blog. I dag vil jeg dele lidt viden, jeg stødte på i anden forbindelse. Jeg læste om infrarød sauna, og fandt pludselig ud af dette kunne være til gavn for folk med fibromyalgi. Hvis du lider af sygdommen, ved du det måske allerede. Ikke desto mindre tænkte jeg, at jeg ville nævne det, fordi der nok er folk, som ikke ved det endnu, og måske ‘kun’ forlader sig på varmtvandsbassiner.

Det kan jo være ganske lækkert når man kan hente tips flere steder fra, og jeg skrev lidt sammen med en kvinde på Twitter, som fortalte, at det hjalp på hendes generelle velbefindende, og det synes jeg da fortjente en deling med andre, som måske lider af denne temmelig smertefulde sygdom.

Jeg gav i aftes straks tippet videre til min ex-kone da vi aftalte mine børns næste besøg, fordi hendes søster, Bettina, lider af det. Alt hvad der kan hjælpe andre kan jo gavne på karmakontoen, og det kunne jo være, jeg en dag lærte noget af andre ved at fortsætte denne gode vane med at dele ting, jeg opdager når jeg er så nysgerrig som jeg er på gode måder at løse ting på.

Rigtig god dag herfra. 🙂