Bloggen er tilbage…

Hej igen alle sammen

Det er en rigtig god dag. Bloggen er genoplivet. Som flere af jer nok bemærkede, så var bloggen nede med en midlertidig side, som fortalte, at der var sket en MySQL-fejl, som forhindrede bloggen i at køre. Flere af de øvrige blogs var også nede i knap ½ år…

Så skete miraklet. En dag fik jeg info om, at WordPress havde opdateret sig selv på flere af disse blogs. Gradvist kom flere af dem op igen, og så strejfede tanken. Hvis nu jeg smider blogsoftwaren på igen med de samme indstillinger, og evt. kobler en opdateret WordPress ovenpå, mon ikke…. 🙂

Der er ikke langt fra tanke til handling hos mig, så da jeg vågnede længe før vækkeuret her til morgen, fik jeg hentet FileZilla til FTP-upload og download, gik til Føtex-bageren mens den downloadede hele domænet, omdøbte et bibliotek (eller to), og uploadede, og nu er jeg så en rigtig glad mand, der ønsker jer alle velkommen retur på bloggen.

Jeg har haft meget på hjerte, som så er udkommet på de mange andre blogs, og anyway, så vil der stensikkert komme mere her, nu hvor bloggen igen er online.

Rigtig god læselyst.

 

 

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.