Folketingsvalget – et vigtigt valg

Du kan blive klogere på det politiske ved at tage et kig over på min politiske blog. Mange er forvirrede. Hvem skal vi stemme på? Hvad mener de enkelte partier?

Mange har sikkert hurtigt bemærket, at politikerne er gode til at svine hinanden til. Mudderkastningen bliver igen en del af valgkampen, og det er rigtig sørgeligt. Dog håber jeg, at jeg med min politiske blog kan hjælpe folk til at se forbi alt dette – ind til kernen. Så der vil være mange nye artikler frem til folketingsvalget den 18. juni.

Hvis du har spørgsmål til noget i dansk politik, er du velkommen til at skrive en kommentar. Så vil jeg straks give et svar på dit spørgsmål, og måske giver det grundlag for en hel artikel ovre på den politiske blog. Så du er mere end velkommen til at skrive.

Fortsat god weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.