Spotify – det’ jo musik

Jeg morer mig lidt over hvor gammeldags jeg kan være når det gælder hvilke programmer der overlever på min computer. Da jeg for nylig købte en Acer, var der en masse forudinstallerede programmer, og da jeg i dag skiftede min Fullrate router efter deres support havde fundet fejl på den trådløse del af den gamle router, troede jeg, at Spotify-ikonen havde lidt at gøre med netværk…

Altså, før nogen misforstår, havde jeg naturligvis indstillet mit netværk efter skiftet at router, men tænkte: “Det er nok avancerede indstillinger…” Da jeg rørte med musen på ikonen stod der Spotify, og så kom jeg i tanke om, at jeg engang havde set nogle reklamer for Spotify, men aldrig tjekket det nærmere efter.

Det sjoveste ved Spotify er rent faktisk det, at man kan lære lidt om sine Facebook-venners musiksmag. Det kan være en meget positiv oplevelse at udvide sin horisont en smule. Spotify kan på den måde fortælle en lidt om hvad andre lytter til, så det ikke ender med det sædvanlige, såsom Helene Fischer, ABBA, Nik & Jay, Infernal, Bamse m.v.

F.eks. fandt jeg denne via min ex-svigerinde, Michella:

Fortsat god weekend til alle, og god Pinse. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.