Nogle ting er bare ikke til diskussion

Det står ikke til diskussion at det er dommeren der bestemmer på fodboldbanen. Lige såvel som, at det er løbsledelsen der kan idømme bøder i Giro d’Italia. Politiet der uddeler bøder etc.

Det er klart, at flere områder har muligheder for at gøre indsigelse mod disse vedtagne strukturer. 🙂

Dog er der ved at opstå en helt ny tendens, som er lidt af et skråplan. Vi har vores egne regler, og her kan det ende med det rene anarki, hvis 5 millioner mennesker vil have 5 millioner ‘versioner’ af reglerne for samfundet.

God torsdag til alle, og god weekend forude. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.