Det indre ur

Det er ganske morsomt for en person som mig, at se hvorledes ens søvnmønster ændrer sig – med tiden. Jeg står på hverdage op ved 5-tiden, og det påvirker også søvnen i weekenden. Flere gange oplever jeg, at vågne tidligt om lørdagen, og jeg skal gå MEGET sent i seng for at kunne nærme mig noget der bare ligner kl. 8 om søndagen…

I starten ærgrede det mig voldsomt, men nu har jeg lært at leve med det. Står ganske enkelt op, nyder en stille kop kaffe og morgennyheder på såvel TV2 og DR2, der genudsender nattens sene udsendelser.

Det indre ur er hjernens ubevidste kontrolcenter, og det virker jo fint, når bare vi mennesker slapper af med den måde vi sover på. Man er jo frisk når man vågner uden vækkeur, så det er bare en slags luksusproblem, at man gerne vil sove lidt længere.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.