Flyttekasser, platicbøtter – Facebook-grupper …

Jeg er ved at brække mig over nogle af de opslag nogle mennesker laver i Facebook-grupper med køb, salg og bytte.

Misforstå mig ikke. Der kan godt være gode ting at finde, som ellers var endt på genbrugspladsen i småt brændbart. Det som kan være ubrugeligt for den ene, kan være yderst relevant for en anden person …

Men ligefrem at søge efter flyttekasser når 10 kan købes for en hund hos den lokale Jem & Fix eller Silvan, er bare for plat. Især fordi hvis du bagefter tilbyder dem en stor mængde til f.eks. halv pris når disse er velholdte, så skal vedkommende lige præcis bruge 7, og når der så skal aftales et tidspunkt, spilder du en masse tid fordi vedkommende måske så lige gerne vil vente indtil den 1. Hvorfor pokker laver man så opslaget den 13. i en måned? Jeg spørger bare! 🙂

Det samme med plasticbøtter og andet småtteri og nips. Hvis du efterlyser et produkt som Tupperware, så véd folk godt hvad det er værd. Når du får tilbudt en ting, som du måske tidligere fandt hos en anden sælger en tier billigere, er det ikke sikkert næste sælger vil af med produktet til samme pris. Så skulle du, for at sige det ligeud, have slået til tidligere …

Anyway, nyd solen. Dejligt søndagsvejr. Jeg skulle bare lige causere lidt om Facebook-grupper med nogle af de underlige salgs- og købsopslag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.