Kena Gold fra Aldi

Kena Gold Premium er en billig instant kaffe du bl.a. kan få hos Aldi

Kena Gold Premium er en billig instant kaffe du bl.a. kan få hos Aldi

Her til aften var jeg lige forbi Aldi i Jyderup da jeg bl.a. manglede kaffe. Jeg fik fat på Kena Gold til næsten ingen penge, og må sige, det faktisk er en ganske anstændig kop kaffe – også selvom ikke alle er enige om denne kaffes smag. Se f.eks. http://www.smag-behag.dk/guides/test-instant-kaffe/.

Smag og behag er forskellig blandt alle mennesker. Sådan er livet. Nogle kan bedst lide moderen, andre datteren – eller søsteren, eller hvad der nu passer bedst på din alder som læser af denne blog. 🙂

Jeg forventer ikke vi behøver være enige om alt, så hvis du ikke bryder dig om denne kaffe er det også helt ok. No worries. Jeg drikker såmænd også Gevalia og Karat, og har testet næsten alle varianter på Tassimo-kaffemaskinen, som jeg har beskrevet før.

Kaffe er spændende, fordi vi alle har forskellige smagsløg, og derfor kan kaffer også smage ganske anderledes når vejret er varmere eller koldere end da vi først smagte en bestemt kaffe.

Præcis som med whisky og rødvin, så afhænger alt af stemningen, dit humør, om du er frisk eller træt m.v.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.