Tillykke til vores far med de 73

dannebrogMin søster og jeg kan i dag glæde os over, at vores far i dag runder de 73. Han har jo en del at glæde sig over: to børn, talrige børnebørn, en lejlighed på landet nær min søster – og børnebørn der lejlighedsvis kigger forbi. Det er noget nemmere end at skulle til Roskilde for at besøge sin bedstefar. 🙂

Stort tillykke herfra, og god fornøjelse i aften når I samles.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.