Opsamling på ugen

I denne uge rundede Natacha de 13 om torsdagen, og det er jo i sig selv begivenhedsrigt. Hun indtræder i en ny alder – som teenager. 🙂

Hun blev glad for gaver, som hun allerede fik med hjem weekenden før da der skulle skrives under på skoleskift ifm deres mor og nye kæreste flyttede til et hus i Ubby fra Sæby. Så må vi se om farmand er kreativ med en lagkage ved næste besøg. 🙂

De seneste par uger har på jobbet været sjove, for jeg har mødt folk jeg ikke har talt med i månedsvis. Vi følger hinanden på Facebook, men alligevel sjovt lige at få sagt pænt hej til hinanden i en tidsalder hvor vi er så digitale, at man nærmest får ny energi af lige at få hilst på hinanden.

Jeg plejer jo at skrive et indlæg på selve fødselsdagen, og i denne uge er alting bare gået endnu stærkere end ellers, så denne gang måtte artiklen skrives som en samlet uge-opsamling.

Lokalt er DLG-bygningen ved at blive revet ned. Bliver sjovt at se børnenes reaktion når de kommer herop, for jeg har intet nævnt, så hvis de ved det, skulle det være fordi de havde set det på TV2 Øst.

Fortsat god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.