Caroline Wozniacki i kamp i Auckland

Jeg gik tidligt til ro fredag aften, og vågnede da Caroline Wozniacki var ved at vinde første sæt i sin kamp i Auckland mod Venus Williams.

Aldrig sjovt at skulle ud i tredie sæt, men det er vilkårene nu hvor Caroline tabte andet sæt… Tennis er sjovt at se, og det glædede mig da lidt, at jeg ganske tilfældigt fangede kampen ved at vågne tidligt.

God weekend til jer alle, og god fornøjelse hvis andre også er i gang med at se kampen. 🙂


Stort tillykke til Laila Poulsen, som i dag runder de 53. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.