CPAP kontrol i morgen

Dagen i morgen bliver spændende. Så drages der nemlig ud på den helt store udflugt til Køge sygehus for at få tjekket CPAP-maskinen. Det er noget af en tur, når man – som jeg – bor i Kalundborg. Afgang 7:58 for at være der inden kl. 11.

Når man lider af søvnapnø, så er CPAP-maskinen en livgivende behandling. Søvnen bliver bare perfekt med sådan et apparat.

Hvis du vil vide mere om søvnapnø, så tjek dette link: http://www.sovnapno.dk/visUnderemne.asp?underemneID=118. Husk også at sende linket til venner eller familie, hvis du kender nogen der holder pause i vejrtrækningen i løbet af natten. Det er meget nemt at blive tjekket, og behandlingen er vigtig, især hvis vedkommende kører bil, for mange opdager ikke sygdommen før de selv bliver involveret i en hændelse i trafikken.

God dag til alle. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.