Godt nytår

Her på årets næstsidste dag er det tid til at gøre status over 2014. Der er sket meget i løbet af året.

For børnenes vedkommende rykker de nu for anden gang i år. Først fra nr. 5 ned til nr. 1 på grund af skimmel i den foregående lejlighed – og her for nylig til ny by. Rokeringer, og forhåbentlig er der nu rum for lidt stabilitet for dem.

Jeg fik forleden tilbudt lejlighed i Hvalsø – 2 vær. 60,5 kvm. En del mere plads end de nuværende 45,5 kvm med en 1 vær i Kalundborg. Der er svarfrist 6. januar, så jeg er mildt sagt spændt på om det lykkes.

For knap et par måneder siden fik jeg ny chef efter nogle rokeringer på jobbet. Altid spændende hvad den slags kan byde på, og det er jo altid interessant.

Rent blogningsmæssigt har det været et stille år. Jeg har blogget en del mindre på mine blogs – dels fordi jeg kun skriver hvis jeg har noget vigtigt at sige, men også fordi jeg har haft et ønske om at rekonstruere min profil. Jeg har sågar fået revideret min LinkedIn-profil en smule. 🙂

Der er ændret på fokus. Tidligere tilbød jeg oversættelser og korrektur. Den branche er helt død. Folk VIL ikke betale prisen for en ordentlig kvalitet, og så må jeg ganske enkelt droppe at arbejde inden for dét område.

Jeg vil ikke være til grin, og derfor må jeg så selv udnytte talenterne på flere områder når ikke der p.t. er brug for disse services her i landet… 🙂

Børnene bliver ældre. Om et par uger runder Natacha de 13, og i april bliver den yngste, Christopher, 10. Patrick runder i september de 12.

Ganske som min ældste niece bestod teorien til kørekort kategori B i går, og min næstældste niece bliver 18 fire dage før min datter bliver 13, så minder tingene bare endnu mere om, at livet går stærkere end nogensinde før.

Rigtig Godt Nytår til alle bloggens læsere, og på gensyn i 2015. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.