Træt af Facebook-reklamer?

Der er sikkert mange der, ligesom jeg, er lidt trætte af Facebook-reklamer. I artiklen Facebook misbruger dine ‘likes’ kan man på Politiken læse en del om fænomenet.

Hvordan slipper man så AF med disse reklamer?

Det er nemlig langt vigtigere, at vide hvad du kan gøre ved det. En mulighed er, at klikke i det lille kryds i hjørnet der kommer når du bevæger musen hen over billedet i reklamen. Her kan du nemlig enten skjule den specifikke reklamer, eller sågar alle reklamer fra pågældende annoncør – som jeg f.eks. har gjort med alle reklamer fra Dealhunter.

Facebook blev børsregistreret, og så skal der jo gerne malkes penge ud af hver en bruger. Strategien synes at lykkes, fordi alt for mange er dovne, og rent faktisk KØBER via disse reklamer.

Der er en kæmpe forskel mellem den individuelle blogger som har et par reklamer på sin blog for at finansiere sin side, og så det faktum – som artiklen også beskriver – at man bruger dusinvis af algoritmer til at profilere sine brugere således at man kan målrette annoncerne præcis til dig som bruger.

For den dovne Facebook-bruger betyder det så, at du må finde dig i mange reklamer, hvis ikke du ‘gider’ klikke sig væk fra reklamer der ikke interesserer dig…

Rigtig god dag herfra, og glæd dig over, at lyset nu vender. Nu bliver dagene stille og roligt længere igen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.