Generaliseringer!

Man kan på MetroXPress Online læse artiklen Mænd ER faktisk dummere end kvinder, viser ny undersøgelse.

I artiklen nævnes en del dumme ting nogle mænd har gjort gennem tiden. Hvis man gad sætte sig ned og gennemgå diverse arkiver kunne man også finde alt fra kvinder der glemmer at trække håndbremsen under parkering op ad bakke til brandulykker der startede fordi man ikke brugte hovedet.

Hvis kønnet sættes i fokus, kan sådanne gennemgange få folk til at konkludere præcis som det passer dem.

Jeg har derfor et meget bedre bud på denne generalisering: skal vi ikke bare blive enige om der findes dumhed i begge lejre, på samme måde som der findes genier blandt begge køn? 🙂

Jeg har stor respekt for kvindelige politikere. Lige siden Margaret Thatcher har der været dygtige kvinder, som har turde sige ting, som ingen mænd har turdet sige. Det er min vinkel som politisk nørd på sagen. Jeg kan naturligvis også finde geniale mandlige politikere, men efter Winston Churchill (premierminister i England under 2. verdenskrig), så er der ikke ret mange at vælge imellem udover John F Kennedy.

Gør det så mænd til dårlige politikere? Ikke nødvendigvis. Men det geniale opstår jo netop når man tør sige det andre ikke tør. Ganske som Ekstra Bladet har mottoet “Tør hvor andre tier”, ikke sandt? 🙂

God søndag til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.