Når politikere fravælger Facebook

Vi hørte i den forløbne uge om, at Søren Espersen smed sin sidste status-opdatering på Facebook. Pressen kaldte det for at ‘lukke for sin Facebook’, selvom det reelt kun er, at standse opdateringerne. Uden at ville ordkløve, så er det langt værre, at vilkårene for demokratiet er blevet så dårlige for meningsdannere her i landet. Det er egentlig en smule tragisk.

Tragisk, fordi det handler om dårlig adfærd. Hvorfor skal vi svine folk til, bare fordi vi er uenige med dem?

Jeg forstår det ganske enkelt ikke. 🙂

Personligt respekterer jeg i særlig grad de folk der KAN og VIL sige deres mening – også selvom jeg ikke altid deler deres holdninger. Det kan lige så godt være Inger Støjberg, som det kunne være Johanne S Nielsen. Det kunne også være mange andre.

Respekt handler jo om, at sætte pris på at blive udfordret på ens meninger. Politik handler jo ikke om at isolere sig blandt rygklappere, men tværtimod om, at høre nye ting, så man samlet set bliver et mere ‘helt’ menneske når alle de forskellige inputs bliver behandlet.

God uge til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.