Smarte ure

I denne uges Her & Nu udloddes 2 herre- og 2 dameure af modellen Seits. Egentlig ganske flotte ure, også selvom jeg tidligere har noteret mig, at Her & Nu har udloddet ure fra Christina Watches.

Jeg bemærker det er et sært sammentræf at bogstaverne ligner ordet Seiko. Om det bare er et sammentræf skal jeg ikke kunne sige, men i hvert fald er det spændende at se, at flere virksomheder begynder at rykke på sig i en tid hvor flere og flere netop er holdt op med at gå med ure.

Unge mennesker tjekker tiden på deres mobiler. Men måske der stadig er et marked blandt traditionelle kunder, som er vant til at gå med armbåndsure… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.