2900 Happiness marathon

Det har været sjovt at gennemgå 2900 Happiness igen. For nylig købte jeg sæson 1 på ny da den tidligere kæreste havde første sæson, og de to næste sæsoner grinte af mig på dvd-reolen.

Jeg havde nemlig for længst vedtaget, at jeg ville se dem fra ende til anden. Nu er jeg ved at være færdig med sæson 2, og det har været rigtig sjovt.

Det har været rigtig sjovt at kunne sætte afsnittene og hændelserne i system nu hvor det hele ses kronologisk. Der er mange gode skuespilkræfter med i serien, så det er absolut en fornøjelse.

Har du selv set serien, og hvad er dit indtryk af 2900 Happiness?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.